Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είχα χειριστική συμπεριφορά σε μια πολύ παλιά σχέση, ήταν λεκτικά κακοποιητική

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είχα χειριστική συμπεριφορά σε μια πολύ παλιά σχέση, ήταν λεκτικά κακοποιητική

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καλεσμένη την Κυριακή στις 08;50 στο «Όλα για τη ζωή μας», αποκαλύπτει άγνωτες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η εκπομπή, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή, ασχολείται με τον χειρισμό, μια από τις πιο περίπλοκες αλλά και καταστροφικές συμπεριφορές για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θυμάται τις τρεις φορές στη ζωή της που έπεσε θύμα χειρισμού και την στιγμάτισαν.

Όπως αναφέρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα χειριστικής συμπεριφοράς και λεκτικής κακοποίησης: «Ήταν μία σχέση που είχα πολύ παλιά και είπα ‘τέρμα, δεν γίνεται’.

Γιατί πλέον ταλαιπωρούμαι εγώ. Δεν γίνεται να συνεχίζω να βασανίζω εγώ τον εαυτό μου γιατί το επιτρέπω να συμβεί. Εγώ το επέτρεπα. Ήταν λεκτικά και συμπεριφορικά κακοποιητική σχέση.

Υπήρχαν “μούτρα”, ένιωθα μία αμηχανία, αυτή τη δυσαρμονία, δεν νιώθεις ευχάριστα, νιώθεις μία πίεση που διαχέεται παντού», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις