Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν έγινε»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν έγινε»
NDPphoto

Σε μια σπάνια αναφορά Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη μίλησαν – κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου – για την προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.

Το αγαπημένο ζευγάρι των γνωστών ηθοποιών Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη μίλησαν για τη γνωριμία τους αλλά και για όσα τους συνδέουν όλα αυτά τα χρόνια. Η Έφη Μουρίκη σημείωσε: «Ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον “Γλάρο” στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπεί, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας».

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. “Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;” της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε» σημείωσε η Έφη Μουρίκη, ενώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε πως «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις