Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Βραβεία Όσκαρ 2024: Ενθουσίασε ο Ράιαν Γκόσλινγκ με το «I am just Ken» – Στη σκηνή μαζί με τον Slash

Βραβεία Όσκαρ 2024: Ενθουσίασε ο Ράιαν Γκόσλινγκ με το «I am just Ken» – Στη σκηνή μαζί με τον Slash

Με το τραγούδι «I am just Ken» ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ένας εκ των ηθοποιών της ταινίας «Barbie», κατάφερε και ξεσήκωσε το κοινό των Oscars στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Λίγο πριν ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέβει στη σκηνή ο ηθοποιός Simu Liu ζήτησε από το κοινό των Oscars να ανάψουν τους φακούς των κινητών. Ξαφνικά ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από την συμπρωταγωνίστριά του Μαργκότ Ρόμπι, ξεκίνησε να τραγουδά ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Μάλιστα, η Μαργκότ Ρόμπι είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Φορώντας ένα καπέλο και ένα αστραφτερό ροζ κουστούμι ο Γκόσλινγκ και λουσμένος με ένα μωβ φως, ανέβηκε τραγουδώντας στη σκηνή. 

Εκεί βρισκόταν o Μαρκ Ρόνσον που τον συνόδευε με την κιθάρα του, αλλά και ο Slash των Guns N’ Roses. 

Το τραγούδι του ξεσήκωσε τα πλήθη, ενώ μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν κι άλλοι ηθοποιοί από την ταινία Barbie, όπως ο Simu Liu, Scott Evans, Ncuti Gatwa και Kingsley Ben-Adir. 

Κάποια στιγμή ο Γκόσλινγκ έδωσε το μικρόφωνο στη Greta Gerwig, στη Robbie Margot και στην America Ferrera, ενώ δεν ξέχασε και την συμπρωταγωνίστριά του στο «La La Land» Έμμα Στόουν. Όλοι οι ηθοποιοί στέκονταν όρθιοι κάτω από τη σκηνή, χειροκροτούσαν και επευφημούσαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η ερμηνεία του τελείωσε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις