Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βραβείο στον French Montana για το ανθρωπιστικό του έργο στην Αφρική

Βραβείο στον French Montana για το ανθρωπιστικό του έργο στην Αφρική

Ο καλλιτέχνης French Montana, συχνά αξιοποιεί την επιρροή του για να προωθήσει και να χρηματοδοτήσει φιλανθρωπικούς σκοπούς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη μετανάστευση και την υγεία. Έτσι, απονεμήθηκε στον ράπερ – με καταγωγή από το Μαρόκο – το Βραβείο Καινοτομίας 2022 για την βοήθειά του στην Αφρική!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά του οργανισμού «Pencils of Promise», αναγνωρίστηκε στον καλλιτέχνη μέσα από το βραβείο, η συνεισφορά του στη συγκέντρωση περισσότερων από 226 εκατομμυρίων δολαρίων για την υγειονομική περίθαλψη στην Ουγκάντα της Αφρικής, καθώς και για την οικονομική του υποστήριξη στο Κέντρο Υγείας στο χωριό Μπουντόντο «Hope».

Η δομή είναι η κύρια πηγή υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής για τις νέες και τις μέλλουσες μητέρες καθώς και τα βρέφη τους.

«Σας ευχαριστώ @pencilsofpromise που με τιμήσατε με το Βραβείο Καινοτομίας. Η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση είναι θεμελιώδες μέρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας και θα πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων που ο PoP αναγνωρίζει το έργο μου στη υγειονομική περίθαλψη των μητέρων στην Αφρική. Ο PoP κάνει πρωτοποριακή δουλειά παγκοσμίως για να κρατήσει τα παιδιά στο σχολείο και να διασφαλίσει ότι έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για μάθηση» έγραψε ο ράπερ σε ανάρτησή του στο Instagram.

https://twitter.com/FrencHMonTanA/status/1583898647657209858?s=20&t=vkir78c47yN9aAxVLhPnmw

Στο γκαλά τιμήθηκε επίσης η Μίντοου Γουόκερ, μοντέλο, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Πολ Γουόκερ με το φετινό βραβείο Ακτιβιστικής Δράσης για τα επιτεύγματά της ως παγκόσμια πρέσβειρα της PoP.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει ως αποστολή να υποστηρίξει την πρόσβαση στην ποιοτική εκπαίδευση για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο χτίζει ασφαλή και υγιή περιβάλλοντα μάθησης με καλά εκπαιδευμένους δασκάλους, στα οποία οι μαθητές μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις