Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε μετά τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας και ανέφερε πως είναι ντροπιαστικό να αφήνεται να εννοηθεί ότι κάποιος την στηρίζει οικονομικά κάθε μήνα. Σε ανάρτησή της, έγραψε πως απαιτεί τα χρήματα που της οφείλονται. Τονίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει διάλογο με τον άλλοτε σύντροφό της, σε lifestyle εκπομπές.
Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε την Τρίτη 30 Ιουνίου, πως η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έχει λόγο να αφήνει αιχμές για εκείνον, από τη στιγμή που πριν από 10 ημέρες, της είχε καταβάλει 10.000 ευρώ, για να την στηρίξει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου δεν άργησε να έρθει: «Για να τελειώνουν τα παραμύθια και οι ψευδείς εντυπώσεις… Η αξιοπρέπεια και η ανεξαρτησία μου δεν εξαγοράζονται, ούτε χαρίζονται. Δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη κανενός και είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να αφήνεται να εννοηθεί ότι “με στηρίζει οικονομικά κάποιος κάθε μήνα”.
Το μόνο που απαιτώ είναι τα χρήματα που μου οφείλονται. Ευχαριστώ πολύ τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον αλλά η δική μου απάντηση δεν θα δοθεί σε lifestyle εκπομπές για να γίνει τηλεοπτικό σόου, αλλά που πρέπει… στη Δικαιοσύνη» τόνισε.
Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας έχουν καταγγείλει πως έχασαν 720.000 ευρώ από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτά τα άτομα, όπως λέει ο φαρμακοποιός, ήταν εκείνα που οργάνωσαν και τη ληστεία σε βάρος του. Το ίδιο βράδυ σκέφτηκε απελπισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του.
Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας παρακολουθούν τις εξελίξεις και ευελπιστούν πως θα βρεθεί τρόπος να πάρουν πίσω τα χρήματα που έχασαν. Όπως λένε μέσα από τη στάση και τις κινήσεις τους, προσπαθούν να βοηθήσουν κι άλλους που παγιδεύτηκαν και για την ώρα φοβούνται να μιλήσουν.
