Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Wonder Woman: Αναρωτιέστε πόσο απολαυστικό είναι το τρέιλερ της ταινίας;

Wonder Woman: Αναρωτιέστε πόσο απολαυστικό είναι το τρέιλερ της ταινίας;

Ένα ακόμη τρέιλερ της ταινίας Wonder Woman μόλις κυκλοφόρησε

Ποιο Καλοκαίρι και ποιες διακοπές; Περιμένετε και εσείς πώς και πώς τον Ιούνιο για να παρακολουθήσετε από τις κινηματογραφικές αίθουσες την πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman; Είτε ναι είτε όχι, ένα ακόμη τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και είναι απολαυστικό!

Η θρυλική Αμαζόνα της DC Comics, κατά κόσμον, Gal Gadot είναι η Wonder Woman που όλοι περιμέναμε και ο ρόλος τής πάει γάντι!

Η Gal Gadot γεννήθηκε στο Ισραήλ και αφού ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αποφάσισε ότι τελικά αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», στη νέα της ταινία είναι η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια.

Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η ίδια θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή.

Η Τζένκινς σκηνοθετεί το σενάριο των Άλαν Χάινμπεργκ και Τζοφ Τζονς, σε ιστορία των Ζακ Σνάιντερ και Άλαν Χάινμπεργκ.

Δείτε το τρέιλερ:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε