Η Χριστίνα Σάλτη κέρδισε θετικά σχόλια με την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards. Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των βραβείων αλλά και το outfit που έβαλε στο live act που ετοίμασε μαζί με τα Ημισκούμπρια!
To TLIFE κατάφερε να τρυπώσει στο καμαρίνι της λίγο πριν την βγει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι “Ντισκοτέκ”. Φυσικά, έχουμε και βίντεο και φωτογραφίες!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Το κόκκινο φόρεμα που επέλεξαν οι στιλίστες της Μάριος Τσούκας και Μιχάλης Κυπριώτης celebrity Skin και το συνδύασαν με κοσμήματα Ilias Lalaounis και πέδιλα Steve Madden.
Στο stage φόρεσε κεντημένη made to order δημιουργία Lov!nk με την μοναδικό styling των Μιχάλη Τσούκα και Μάριου Κυπριώτη και πέδιλα Dress2Impress ενώ το make up της επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου.