Lifestyle

Χ. Χολίδης: Οι επώνυμοι φίλοι που διασκέδασαν μαζί του! Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους του έκανε χθες βράδυ ο γνωστός ερμηνευτής...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους του έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο Romeo, ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός ερμηνευτής που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε στο νέο νυχτερινό του σχήμα με την εκρηκτική Θέλξη και τον Κωνσταντίνο Γαλανό ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά το κοινό.

 

Το TLIFE βρέθηκε στο μεγάλο πάρτυ του Romeo και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το “παρών” ήταν η καλή του φίλη Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Χρήστος Δάντης με την αγαπημένη του Τζένη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Καραλής, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι.

 

Με πολύ θετική ενέργεια, ο Χρήστος ανέβασε το κέφι στα ύψη τραγουδώντας πολλές από τις αγαπημένες του επιτυχίες, ενώ αρκετές φορές έδωσε το μικρόφωνο και στους διάσημους φίλους του που ήταν εκεί για να τραγουδήσουν μαζί του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μάικλ Τζάκσον: Ανελέητος πόλεμος για την αμύθητη περιουσία του – Σπατάλες εκατομμυρίων καταγγέλλει η μοναχοκόρη του, Πάρις
Η Πάρις Τζάκσον ζητά από τους διαχειριστές της περιουσίας να αποδεσμεύσουν 600 εκατομμύρια δολάρια προς το οικογενειακό καταπίστευμα που προορίζεται για την ίδια και τα δύο αδέλφια της
Μάικλ Τζάκσον