Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χάιντι Κλουμ: Το ελληνικό Πάσχα του διάσημου μοντέλου και το τσούγκρισμα των αβγών

Χάιντι Κλουμ: Το ελληνικό Πάσχα του διάσημου μοντέλου και το τσούγκρισμα των αβγών

Η Χάιντι Κλουμ έκανε ένα ελληνικότατο Πάσχα και μάλιστα το διάσημο μοντέλο μυήθηκε ακόμα και στο τσούγκρισμα των παραδοσιακών κόκκινων αβγών.

Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε το Πάσχα με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο και το διάσημο μοντέλο μετείχε ακόμα και στο έθιμο του τσουγκρίσματος των κόκκινων αβγών.

Η Χάιντι Κλουμ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ότι έκανε ένα ελληνικότατο Πάσχα και μάλιστα οι εικόνες δείχνουν ότι το χάρηκε όσο τίποτα.

Το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία εμφανίζεται με μια φίλη της με φόντο την ελληνική σημαία. Η Χάιντι Κλουμ και η φίλη της τσουγκρίζουν πάνω από την ελληνική σημαία τα παραδοσιακά κόκκινα αβγά του Πάσχα. Απ’ ό,τι φαίνεται μάλιστα το διάσημο μοντέλο ήταν εκείνο που πήρε τη νίκη στη μάχη των κόκκινων αβγών, καθώς οι πανηγυρισμοί της τα λένε και τα δείχνουν όλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Η Χάιντι Κλουμ δεν έγραψε πάντως, στο ποστ που έκανε, αν πέρασε το Πάσχα στην Ελλάδα και η σκηνή που αποτύπωσε στο Instagram ήταν σε κάποιο ελληνικό μέρος ή αν ήταν απλά σε κάποια γιορτή Ελλήνων φίλων της στο εξωτερικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις