Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χάιντι Κλουμ: Ζεστάθηκε και ανέβασε φωτογραφία φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της

Χάιντι Κλουμ: Ζεστάθηκε και ανέβασε φωτογραφία φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της

Η Χάιντι Κλουμ μάλλον ζεστάθηκε από την θερμοκρασία που άρχισε πια να παίρνει τον ανήφορο και το άλλοτε τοπ μόντελ αποφάσισε να δροσιστεί κάπως… δροσίζοντας πάντως μαζί και τους θαυμαστές της.

Η Χάιντι Κλουμ ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία το άλλοτε τοπ μόντελ φορούσε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο και φυσικά η ανάρτησή της… έσπασε ταμεία και έγινε viral.

Επίσης απέδειξε ότι τα κάλλη χρόνια δεν κοιτούν, καθώς η Χάιντι Κλουμ πλησιάζει πια τα 50, αλλά η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη.

Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε ότι την φωτογραφία έβγαλε ο σύζυγός του, Τομ Κάουλιτζ στο Λονδίνο, ενώ στο σχόλιό της έκανε αναφορά και στα 50α γενέθλια της, τα οποία θα γιορτάσει τον επόμενο μήνα.

Το άλλοτε μοντέλο έγραψε: «Ένας μήνας ακόμα για να φτάσω τα 50. Λονδίνο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Απενεργοποίησε τα σχόλια

Η Χάιντ Κλουμ, πάντως, δεν άφησε τους θαυμαστές της να εκφραστούν και απενεργοποίησε τα σχόλια στη δημοσίευση. Ίσως να το έκανε μετά το… πάθημα της Κιάρα Φεράνι, που ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία ήταν τόπλες και άκουσε τα εξ αμάξης από κάποιους θαυμαστές της.

Τον τελευταίο καιρό, πάντως, η Χάιντι Κλουμ δείχνει να έχει… ξεσαλώσει και να κάνει διάφορες αποκαλυπτικές αναρτήσεις.

Παράδειγμα εκείνη με τον αισθησιακό χορό της. Το άλλοτε τοπ μόντελ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο χόρευε και αποκάλυπτε ανάμεσα στα άλλα και τον… εσωτερικό της κόσμο, καθώς φαινόταν το εσώρουχο που φορούσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις