Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμός για τη συναυλία του Λεξ στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίζονται τα εισιτήρια

Χαμός για τη συναυλία του Λεξ στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίζονται τα εισιτήρια

Στη Νέα Σμύρνη μάζεψε όσο κόσμο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ακόμη και στα… πιο τρελά του όνειρα και τώρα ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ. Ο ράπερ Λεξ θα δώσει στις 21 Οκτωβρίου, μέρα Παρασκευή, συναυλία στο Καυτατζόγλειο και ήδη τα εισιτήρια μοιάζουν είδος υπό εξαφάνιση!

Ο γνωστός ράπερ έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ, το Μετρό και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συναυλία στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης. Και φαίνεται πως είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να δουν από κοντά τον Λεξ, αφού ήδη έχουν «εξαφανιστεί» πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Οι εκτιμήσεις, σύμφωνα με το voria.gr, είναι πως η συναυλία του Λεξ στη Θεσσαλονίκη θα ξεπεράσει σε κόσμο εκείνη της Νέας Σμύρνης, την οποία παρακολούθησαν 25.000 θαύμαστές του.

Ο Λεξ δεν δίνει συνεντεύξεις και δεν κάνει πολλές συναυλίες, ενώ για αυτή στο Καυταντζόγλειο δεν έχει καν κάνει διαφημιστική καμπάνια.

Η συναυλία στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχει διάρκεια δυο ώρες, ενώ θα υπάρξει και το video show, ανάλογο με αυτό της Αθήνας, όπως και οι χορευτές break dance, αλλά και οι μοτοσικλέτες που εμπλούτισαν τη σκηνική του παρουσία στη συναυλία της Αθήνας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις