Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαρά Παππά: Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα, βρήκα όρεξη για ζωή

Χαρά Παππά: Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα, βρήκα όρεξη για ζωή

H Χαρά Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη και τους λόγους που την οδήγησαν να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

«Ο λόγος που ασχολήθηκα με την υποκριτική είναι γιατί μου αρέσει να μπαίνω σε ρόλους. Θα μου άρεσε να κάνω μαθήματα υποκριτικής ή σπουδές. Νομίζω ότι είναι το επόμενο βήμα από το μοντελινγκ.

Πάλι μπαίνεις σε ρόλους… Το χειρότερό μου ελάττωμα είναι η τελειομανία μου. Μπλοκάρω. Με αγχώνει πάρα πολύ», ανέφερε η Χαρά Παππά.

Στη συνέχεια, η Χαρά Παππά μίλησε και για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες.

Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή», είπε η Χαρά Παππά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις