Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χώρισαν ξανά Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος

Χώρισαν ξανά Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος

Οριστικός χωρισμός ή ακόμη μια κρίση στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο;

Την απόφαση να χωρίσουν ξανά πήραν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tlife.gr.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά όταν η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση για συμμετοχή στο Survivor All Star αλλά αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί όταν εκείνη αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ο χωρισμός λίγο πριν η πρωταθλήτρια του στίβου «μπει» στο Survivor All Star είχε έρθει γιατί ο επιχειρηματίας διαφωνούσε με την απόφαση της συντρόφου του να λάβει ξανά μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης (σ.σ. ήταν η τρίτη φορά που συμμετείχε).

Όταν όμως η Κατερίνα Δαλάκα (μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου) αποβλήθηκε από το Survivor All Star, το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί και μάλιστα ήταν αχώριστοι, όπως έδειχναν και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ωστόσο, τις τελευταίες δέκα ημέρες, από τις αναρτήσεις τους στο Instagram φάνηκε σαν κάτι να συμβαίνει. Οι φωτογραφίες που ανέβαζαν, έδειχναν ότι δεν περνούσαν χρόνο μαζί όπως συνήθιζαν. Η δε τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα ήταν από το ταξίδι της στην Πάρο με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tlife.gr, εδώ και κάποιες ημέρες ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια ζουν χωριστά και η Κατερίνα Δαλάκα έχει φύγει στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, στη Βούλα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και το πως έχουν εξελιχθεί.

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή τη φορά ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις