Lifestyle

Χριστίνα Κοντοβά και Έβελυν Καζαντζόγλου απόλαυσαν από κοντά αγώνα τένις του Roland Garros

Οι δυο τους απόλαυσαν τον φανταστικό αγώνα και το διασκέδασαν πραγματικά από κοντά τους κορυφαίους παίκτες τένις στον κόσμο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν η Χριστίνα Κοντοβά και η Έβελυν Καζαντζόγλου σε του Roland Garros με τις Ελληνίδες να αποτελούν δύο από τα πιο καλοντυμένα πρόσωπα.

Το Roland Garros δεν αποτελεί μόνο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και έναν θεσμό που κάθε χρόνο μετατρέπεται σε παγκόσμια πασαρέλα υψηλής αισθητικής, με την Χριστίνα Κοντοβά και η Έβελυν Καζαντζόγλου να δίνουν το παρών.

Οι δυο τους απόλαυσαν τον φανταστικό αγώνα και το διασκέδασαν πραγματικά βλέποντας από κοντά τους κορυφαίους παίκτες τένις στον κόσμο.

Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και minimal chic look, βασισμένο σε λινό κοστούμι που αποπνέει καλοκαιρινή κομψότητα και άνεση. Οι λεπτομέρειες στο σύνολό της έδιναν έναν πιο μοντέρνο τόνο, ενώ τα λευκά γυαλιά ηλίου πρόσθεσαν ένα καθαρό, φωτεινό στοιχείο στο πρόσωπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelyn Kazantzoglou (@evelynkazantzoglou)

Από την άλλη πλευρά, η Έβελυν Καζαντζόγλου κινήθηκε σε ένα πιο oversized summer styling. Η λευκή maxi φούστα έδωσε ροή και θηλυκότητα στο look, ενώ το χακί πουκάμισο πρόσθεσε μια πιο urban και ανεπιτήδευτη διάθεση. Το layering του outfit ενισχύθηκε με ριγέ μπλουζάκι, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον mix & match μοτίβων και υφών, ενώ τα μαύρα γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν την εμφάνιση με έντονο fashion attitude. Οι μπότες, σε πιο edgy ύφος, έσπασαν την καλοκαιρινή «αθωότητα» του συνόλου και πρόσθεσαν χαρακτήρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν αυτός που έβαλε το χέρι του στη φωτιά για μένα»
«Οι δικές μου ασθένειες, όπως η υπέρταση και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, δημιουργήθηκαν και είχαν αφορμή τις τοξικές συμπεριφορές στο επαγγελματικό μου περιβάλλον», αποκάλυψε
Ειρήνη Νικολοπούλου