Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του πατέρα του παρουσιαστή για τα εγγόνια

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του πατέρα του παρουσιαστή για τα εγγόνια

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης στην πιο ευτυχισμένη στιογμή της ζωής τους… Το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή.

Η γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα γέννησε χθες τα δίδυμα κοριτσάκια της, και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του. Μάλιστα, αυτός ήταν που γνωστοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τα social media.

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, γυναικολόγος Παναγιώτης Τανιμανίδης ήταν στον τοκετό, ενώ ο πατέρας του, ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Happy Day. «Ήθελε να είναι εκεί, αλλά ένα θέμα υγείας τον ταλαιπώρησε και θα πάρει πολύ σύντομα να δει τα μωρά», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση στο facebook.

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ.

ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νεες «ΖΩΕΣ» που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ.

Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις