Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο σοκ μετά το μαιευτήριο και η ζωή με τα δίδυμα

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο σοκ μετά το μαιευτήριο και η ζωή με τα δίδυμα

Η γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της το βράδυ της Τετάρτης.

Λαμπερή όπως πάντα, η Χριστίνα Μπόμπα, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση των διδύμων, μίλησε στις κάμερες για την νέα… ζωή με τα δίδυμα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας! Έχω ακόμη δέκα κιλά να χάσω, με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Μου έμειναν άλλα δέκα, αλλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι καθόλου γιατί τώρα είναι τόσο διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά με τα μωρά μου που λέω όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά σιγά. Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με δυο μωρά.

Αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά», τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, η πάντα λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάνει μικτό θηλασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά. Κάνω μικτό θηλασμό.

Φεύγω δύσκολα από το σπίτι. Ευτυχώς είμαι ευλογημένη και έχω βοήθεια από τις γιαγιάδες».

Τέλος, η γνωστή influencer εξομολογήθηκε ότι επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλο παιδί, καθώς «μεγαλώνουν γρήγορα», ενώ το χαμόγελό της αποκάλυπτε την ευτυχία της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις