Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χριστίνα Παππά: Γενέθλια και βάφτιση για την εγγονή της – Το συγκινητικό της μήνυμα

Χριστίνα Παππά: Γενέθλια και βάφτιση για την εγγονή της – Το συγκινητικό της μήνυμα

Ο Δημήτρης Παππάς, γιος της Χριστίνας Παππά και η Άννα Μπεζάν έζησαν μια ιδιαίτερα ιερή στιγμή την Κυριακή (24.09.2023), καθώς βάφτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκτάριου στη Βούλα.

Η μικρή πήρε τα ονόματα Χριστίνα,  από τη γιαγιά της Χριστίνα Παππά, αλλά και Νεκταρία.

Η Χριστίνα Παππά, όπως ήταν αναμενόμενο έλαμπε από χαρά στο πλευρό του μονάκριβου γιου της και της νύφης της. Μάλιστα, σήμερα η μικρή Χριστίνα έχει τα γενέθλιά της και η επιχειρηματίας έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την εγγονή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«25 Σεπτεμβρίου. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως η στιγμή που γέννησε τον Δημήτρη μου! Συγκίνηση, χαρά, αγάπη, ευλογία! Αγαπημένη μου πριγκίπισσα Χριστίνα – Νεκταρία. Χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργία, χαρά και ευλογία! Είστε η δύναμη της ζωής μου! Σας αγαπώ Χριστίνα Νεκταρία μου @pappasd @mpezan όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Να την χαιρόμαστε. Να έχει δύναμη και ευτυχία στην ζωή της! @kostiskd @constantine.p @j.tsoutsia @kris_smaragda Πάντα άξιοι! Σας ευχαριστώ! Ευχαριστούμε πολύ την @faidra.theodoridou για τα υπέροχα βαφτιστικά» έγραψε η Χριστίνα Παππά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις