Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Χριστίνα Παυλίδου – Άγιος Παϊσιος: Έπρεπε να υποδυθώ έναν άνθρωπο από 38 έως 72 ετών

Χριστίνα Παυλίδου – Άγιος Παϊσιος: Έπρεπε να υποδυθώ έναν άνθρωπο από 38 έως 72 ετών

Η Χριστίνα Παυλίδου, ιδιαίτερα αποκαλυπτική, μιλάει για τον ρόλο της στον «Άγιο Παΐσιο», όπου υποδύεται τη μητέρα του Αγίου.

Η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος ρόλος, ενώ είχε αμφιβολίες για το αν θα ανταπεξέλθει τελικά ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι όλοι στην οικογένειά της έχουν “το μικρόβιο της υποκριτικής”, αφού τόσο η μητέρα της όσο και ο θείος της ήταν ηθοποιοί. Έτσι, μεγάλωσαν στο θέατρο, με αποτέλεσμα εκείνη και οι αδερφές της να ασχοληθούν με τον χώρο.

Μάλιστα μία από τις 4 κόρες της είναι ηθοποιός, ενώ η πιο μικρή έχει κι εκείνη μία κλίση προς την υποκριτική, αφού μάλιστα υποδυόταν και στον «Άγιο Παΐσιο» την Αμαλία.

Η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι όσο μπορούσε βοηθούσε τον σύζυγό της στις έρευνες για τον Άγιο Παΐσιο, ο οποίος είχε αναλάβει το σενάριο της σειράς. Όταν μάλιστα της ζήτησε να υποδυθεί τη μητέρα του Αγίου Παΐσιου, δεν έκρυψε ότι την έπιασε μία αγωνία.

«Ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, πέραν του γεγονότος ότι θα ενσάρκωνα ένα υπαρκτό πρόσωπο και μία γυναίκα μίας άλλης εποχής, με ένα άλλο ήθος. Κουβαλάει κάτι διαφορετικό από μία σύγχρονη γυναίκα», εξήγησε.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πνευματικός. Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το πρώτο σποράκι στην ψυχή του μικρού Αρσένιου για την μετέπειτα πνευματική του πορεία.

Έπρεπε να υποδυθώ έναν άνθρωπο από 38 έως 72 ετών, δηλαδή να γίνονται αλλαγές όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά να μπορώ να πείσω και ως μεγαλύτερη, ωριμότερη», συμπλήρωσε.

Τέλος, η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι τον καιρό των γυρισμάτων του «Άγιου Παΐσιου» περνούσε μία δύσκολη περίοδος, επειδή η μητέρα της ήταν άρρωστη. «Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, τελικά όμως ευτυχώς που μπήκα στο καστ», είπε η Χριστίνα Παυλίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις