Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Τελικά η Αργυρώ θα μιλήσει στον Αστέρη για το παιδί;

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Τελικά η Αργυρώ θα μιλήσει στον Αστέρη για το παιδί;

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, και όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, μετά το θάνατο της μαμάς της αποφάσισε να κρατήσει και το επίθετό της.

«Τώρα που έφτασα στα 30 στενοχωριέμαι και λέω “γιατί το έκανες ρε Χριστίνα”, αλλά μια χαρά μου έχει πάει. Ήταν η μεγάλη μου αγάπη το μπαλέτο. Τα τελευταία χρόνια δεν χορεύω, τον έχω βγάλει τον χορό από τη ζωή μου».

Για ένα διάστημα σκεφτόταν να φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, όμως φοβήθηκε να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον. Υπήρχε, βέβαια, και ένας άλλος λόγος… Ο φόβος για τα αεροπλάνα.

«Τα αεροπλάνα δεν τα αγαπάω. Και σκέφτηκα ότι τώρα θα πρέπει να μπαίνω σε αεροπλάνο κάθε τρεις και λίγο; Άστο!», είπε γελώντας.

Οι θεατές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στον «Σασμό» και περιμένουν πως και πως την Αργυρώ, την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, να ομολογήσει την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού της στον Αστέρη, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Τελικά θα μάθει ο Αστέρης την αλήθεια; «Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω.

Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια.

Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά», είπε γελώντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις