Τρίτη, 22 Οκτ.
16oC Αθήνα

Χριστόφορος Πέσκιας: «Όταν μαγείρεψα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας σκέφτηκα ότι ταιριάζει το σπανακόρυζο»

Χριστόφορος Πέσκιας: «Όταν μαγείρεψα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας σκέφτηκα ότι ταιριάζει το σπανακόρυζο»
NDPPHOTO

Για την αξιοσημείωτη στιγμή που χρειάστηκε να μαγειρέψει για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, μίλησε ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ θυμήθηκε το μενού που έφτιαξε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, το οποίο υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποκάλυψε ότι σέρβιρε τραχανά!

«Το πρώτο φαγητό που θυμάμαι ότι μαγείρεψα καλά ήτα η καρμπονάρα με την κρέμα γάλακτος. Όταν μαγείρεψα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας σκέφτηκα ότι επειδή ήταν χειμώνας, το σπανακόρυζο θα ταίριαζε.

Το μενού το δοκιμάζει έτσι και αλλιώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Το βασιλικό ζεύγος το είδα μόνο 30 δευτερόλεπτα. Η Πρόεδρος είπε ότι είναι ο πιο ωραίος τραχανάς που έχει φάει», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Για τα ευτράπελα στην κουζίνα: «Πρόσφατα έβαλα μία κατσαρόλα με λάδι για να τηγανίσω, το ξέχασα και πήρε φωτιά», αποκάλυψε σχετικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις