Δευτέρα, 17 Ιουν.
26oC Αθήνα

Χρήστος Δάντης για Τριαντάφυλλο: Δεν θέλω να το συνεχίσω

Χρήστος Δάντης για Τριαντάφυλλο: Δεν θέλω να το συνεχίσω

«Όχι άλλο, φτάνει», παρενέβη η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Τριαντάφυλλος έχουν μπει τις τελευταίες μέρες σε ένα πινγκ-πονγκ δηλώσεων.

Οι δύο τραγουδιστές αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή τα σχόλια του Τριαντάφυλλου προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, για τη στάση και τα πεπραγμένα της μέσα στο φετινό Survivor.

«Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα», είχε σχολιάσει ο Χρήστος Δάντης σε πρόσφατες δηλώσεις του, φανερά ενοχλημένος για όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για τη σύντροφό του.

«Μπορεί να μην το εννοεί αλλά στα νεύρα σου πάνω δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά. Δεν μπορεί να φτάσει κάτι άλλο και πήγε μέχρι εκεί ο άνθρωπος.

Τα 30 χρόνια καριέρας που έχω τα λένε όλα. Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου», απάντησε από την πλευρά του ο τραγουδιστής.

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι, δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα. Δεν θέλω να το συνεχίσω», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο δίπλα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία σχολίασε: «Όχι άλλο, φτάνει».

«Είναι πολύ τετριμμένη η ερώτηση για τον γάμο», τόνισε ο τραγουδιστής σε επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις