Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρήστος Μάστορας: Ήταν μία μαγική στιγμή, πέταγα νοερά πάνω από την πατρίδα μου

Χρήστος Μάστορας: Ήταν μία μαγική στιγμή, πέταγα νοερά πάνω από την πατρίδα μου

Ο Χρήστος Μάστορας και οι συνεργάτες ήταν το βράδυ του Σαββάτου “Σπίτι με το MEGA”, και λίγες ώρες αργότερα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Μια μοναδική βραδιά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με ξεχωριστές ερμηνείες, χάρισε ο Χρήστος Μάστοραςκαι οι συνεργάτες του, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή “Σπίτι με το Mega”.

Εκτός από σημαντικές επιτυχίες, δικές του και του συγκροτήματος, ο μουσικός ένωσε τις φωνές του με μερικούς καλούς του φίλους μουσικούς ενώ από τη βραδιά δεν έλειπε και η παράδοση που ο ίδιος τόσο αγαπά.

Η καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την κομπανία Βέρδη στο πολυφωνικό τραγούδι «Στης Δερόπολης τον κάμπο» υπήρξε κορυφαία στιγμή της μουσικής βραδιάς.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να εκφράσει τις δικές του σκέψεις και τα δικά του συναισθήματα για όσα έζησε σε αυτό το μουσικό πάρτι που στήθηκε στο “Σπίτι με το Μega”.


Μεταξύ άλλων, αναφέρει ο Χρήστος Μάστορας:

“Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου για την εκπομπή που κάναμε χθες στο Mega.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Αρχικά που καταφέραμε σε αυτούς τους περίεργους και δύσκολους καιρούς για τη δουλειά μας, να βρεθούμε πάλι ως μπάντα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από κάθε τι άλλο.

Χαρούμενος που παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε με πολύ αγαπημένους συναδέλφους, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθήσαμε να ενώσουμε όλων των ειδών τα ρεπερτόρια. Πιστεύουμε ότι η Μουσική είναι ΜΙΑ και οφείλουμε εμείς που την υπηρετούμε να τη σεβόμαστε και να την εξελίσσουμε.

Χαρούμενος που μας εμπιστεύτηκαν παλιοί αλλά και νέοι φίλοι και ήρθαν με αγάπη, καλλιτεχνική γενναιοδωρία και άριστη διάθεση και συμπράξαμε on stage. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε με όλους, όταν βγούμε από τα σπίτια μας, σε κάποιο live για να μεταδώσουμε και στον κόσμο το συναίσθημα που νιώσαμε παίζοντας και τραγουδώντας παρέα. Σταμάτη Γονίδη , Μαντώ , Τάμτα , Τόκελ και Αναστάση σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα που έγραψε ο Νίκος Μάστορας στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις