Χρήστος πέρασε αρκετό καιρό στη Νάξο με δυνατό σύμμαχό του τον Δημήτρη Καπούνη, Πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου αλλά και όλους τους Ναξιώτες και έψαξε τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες συνταγές για να γεμίσει τη συλλογή του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός.
Χθες ο Χρήστος παρουσίασε το βιβλίο του «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες» έχοντας στο πλευρό του πολλούς καλούς του φίλους. Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες, στο TLIFE