Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες για το παιδί που περιμένουν: «Πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας»

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες για το παιδί που περιμένουν: «Πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας»

Λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τη Λάουρα Νάργες να είναι έγκυος, η ίδια ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο στιγμιότυπο που επιβεβαιώνει και την είδηση.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ ο Χρήστος Σαντικάι κρατάει το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Η Λάουρα Νάργες γράφει, μάλιστα στο σχόλιο της ανάρτησής της: «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας.

Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Μόλις χθες, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Χρήστο Σαντικάϊ, στην πρώτη εμφάνισή του μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Λάουρας Νάργες.

Ο νεαρός τραγουδιστής απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο που να αφορά στη χαρμόσυνη είδηση, όμως δήλωσε πολύ ευτυχισμένος.

«Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτά καθόλου. Είναι όλα έκπληξη!» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάϊ, σχετικά με το αν σκοπεύουν να παντρευτούν, με τον δημοσιογράφο να επιμένει στην ερώτηση αν θα γίνει γάμος το 2022 ή το 2023.

«Δε ξέρω, μπορεί να ερωτευτεί κάποιον άλλον. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» πρόσθεσε με χιούμορ ο τραγουδιστής, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση για τη Λάουρα Νάργες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις