Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χρήστος Βαλαβανίδης: Πριν πάθω εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος και επιθετικός

Χρήστος Βαλαβανίδης: Πριν πάθω εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος και επιθετικός

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Χρήστος Βαλαβανίδης, ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4», και ένανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψε τη μέρα που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Στα καμαρίνια, πριν την παράσταση έχασα τον κόσμο. Έπεσα σε μία γωνία, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Με πήρε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή της μοίρας είναι. Αλλοίωσα αρκετά τον χαρακτήρα μου, την συμπεριφορά μου. Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος, είχα λόγους, κάτι δεν μου άρεσε. Όταν υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου γινόμουν έξαλλος, έβριζα, και θύμωνα και ήμουν επιθετικός.

Δεν έδειρα κανέναν, ούτε έδωσα χαστούκι αλλά είχα αιχμηρή γλώσσα. Άλλαξε μόνο του, όπως και το ότι αδυνάτισα και έχασα 20 κιλά.

Δεν με ένοιαζε που έχανα τις φιλίες, είμαι λίγο αυτάρκης, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι. Αλλά και καλό παιδί, ειλικρινής και πολύ τίμιος μέχρι αηδίας.

Δεν λέω ψέματα μεγάλα για να κερδίσω κάτι, να κρατάω τον λόγο. Εάν εξαπάτησα κάποιον θα το έλεγα. Προφανώς και αδίκησα κόσμο, το υποπτεύομαι», ανέφερε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Χρήστος Βαλαβανίδης ανέφερε: «Η γυναίκα μου με χαίρεται καλύτερα τώρα. Έχω γίνει λίγο πιο ευχάριστος και το εύχομαι να το δεχτεί ότι είμαι ευχάριστος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις