Lifestyle

Χρήστος Βασιλόπουλος: Καρδιοχτυπούσα αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είχαμε ήδη περάσει μια μικρή περιπέτεια” ομολογεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας αλλά και την εγκυμοσύνη που προηγήθηκε, η οποία δεν είχε καλή έκβαση, μίλησε από καρδιάς ο Χρήστος Βασιλόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” με Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ.

“Είχε προηγηθεί ήδη μια εγκυμοσύνη, η οποία δεν πήγε καλά και τη δεύτερη φορά που μου το ανακοίνωσε η σύντροφος μου ήταν διπλή η χαρά μου. Γιατί είχαμε ήδη περάσει μια μικρή περιπέτεια, κάτι το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο, οπότε χάρηκα πάρα πολύ”.

“Καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και για να δω ότι θα πάνε όλα καλά. Ήθελα να είναι κορίτσι αλλά… αυτό μην το πεις στον γιο μου σε μερικά χρόνια!

Κοίταξε, είμαι βαθιά συνδεδεμένος με τις γυναίκες γιατί μεγάλωσα με δυο γυναίκες δυναμικές και υπέροχες. Την γιαγιά και την μαμά μου” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα κορίτσι. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Βέβαια, ο Απόλλωνας είναι ένα θαύμα!

Δηλαδή είμαι απόλυτα ερωτευμένος και δοσμένος στον Απόλλωνα οπότε άλλαξε αυτό στην συνέχεια, στην πορεία” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να χορεύουν και να τραγουδούν
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Μπεκατώρουν, Μαρία Καβογιάννη, ο Άρης Καβατζίκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου, η Μαρία Φραγκάκη και η Νίκη Κεραμέως
Από το γάμο της Δανάης Μπάρκα
7