Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Χρήστος Βασιλόπουλος: Παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω δεν θα ξαναβρώ δουλειά

Χρήστος Βασιλόπουλος: Παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω δεν θα ξαναβρώ δουλειά
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η φορά που τον άφησαν απλήρωτο και τον απείλησαν, ο χωρισμός του και η δύσκολη απόφαση να φύγει για τις ΗΠΑ. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Όταν έφυγα δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήξερα κανέναν στην Αμερική κι έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης (27.03.2024).

«Βίωσα πολλές απορρίψεις στην Αμερική. Είχα σημάδια ότι πρέπει και μπορώ να μείνω στην Αμερική. Οι συνάδελφοί μου έλεγαν “που πας;”, “τι θα κάνεις εκεί;”.

Υπήρχαν σχόλια δημοσιογράφων που έλεγαν ότι πήγα στο Λος Άντζελες και κάνω τον κομπάρσο ή δουλεύω στα μπαρ. Στην αρχή συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός/

«Υπάρχουν πολλά σπίτια γνωστών ανθρώπων στο Λος Άντζελες και τις γύρω περιοχές, συνηθίζεις να τους βλέπεις. Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασίες, δεν έφυγα ποτέ. Με έχουν διώξει από δουλειά γιατί δεν “έκανα” υποκριτικά.

Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο και όταν το είδαν αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσα. Με έδιωξαν από σειρά, δεν με πλήρωσαν ποτέ κι ο παράγωγος μου είπε ότι αν κάνω καταγγελία δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά» αποκάλυψε επίσης.

Για τις σχέσεις, αλλά και τον γιο του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε πως: «Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους, περάσαμε καλά άλλα είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή σκέψη για τα πράγματα. Δεν θα κάτσω σε μία σχέση 20 χρόνια για να μεγαλώσω το παιδί μου. Μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου χωρίς να είμαι σ’ αυτή τη σχέση.

 

Με τη μητέρα του παιδιού έχουμε πολύ καλές σχέσεις γιατί ο κοινός παρονομαστής είναι ο Απόλλωνας. Με τον γιο μου έχω τις άμυνες μου, άλλα τις περισσότερες φορές είμαι απόλυτα παραδομένος. Είχα πάντα την ανάγκη να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια. Ο γιος μου ήθελε να μπει στο αεροπλάνο μαζί μου όταν με άφησαν στο αεροδρόμιο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις