Ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στάση του ως πατέρας αλλά και τη φιλοσοφία του γύρω από την πειθαρχία.
Ο Χρήστος Χωμενίδης αναφέρθηκε και στην αυστηρότητα που έλειπε από τους δικούς του γονείς αλλά και τις απαγορεύσεις που έχει θέσει ο ίδιος στην κόρη του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναφορικά με τη στάση του ως πατέρας και τη φιλοσοφία του γύρω από την πειθαρχία, ο Χρήστος Χωμενίδης σημείωσεε πώς έχει θέσει δύο απαγορεέσεις στην κόρη του.
Ο γνωστός συγγραφέας σημείωε ότι έχει θέσει αυτές τις απαγορεύσεις στην κόρη του, επισημαίνοντας πως έχει αποφύγει την αυστηρότητα που, όπως είπε, έλειπε από τους δικούς του γονείς.
Στο παιδί του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει ορίσει συγκεκριμένα όρια, τα οποία θεωρεί απαραίτητα για την ασφάλειά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πάντα οι μπαμπάδες είναι οι καλοί μπάτσοι και οι μαμάδες οι καλοί μπάτσοι. Τα μοναδικά δυο πράγματα που έχω απαγορεύσει στην κόρη μου, είναι να μην μπει ποτέ σε αυτοκίνητο ανθρώπου που δεν γνωρίζει ή καλύτερα σε κανενός το αυτοκίνητο, και το δεύτερο, αν θέλει να έχει μια ερωτική συνάντηση, να την έχει σπίτι της παρά να πάει στο σπίτι κάποιου άλλου.
Αν δώσεις 15 απαγορεύσεις, δε θα κρατηθεί καμία» είπε ο Χρήστος Χωμενίδης.