Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η Ζορζέτ από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει με την αδερφή της

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η Ζορζέτ από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει με την αδερφή της

Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με την κούκλα αδερφή της.

Η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Γαλλίδα Ζορζέτ από τις «Άγριες Μέλισσες», εκτός από το ρόλο που της έφερε αναγωνρισιμότητα, είναι και σύντροφος του σεφ και κριτή του Mastechef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η όμορφη ηθοποιός δεν έχει διαστάσει να μιλήσει δημόσια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη συμμετοχή της στο ιντερνετικό του ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Πανιώνιο, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εκτός από μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη κοπέλα ενώ το τελευταίο διάστημα βλέπει και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού βρίσκεται σε σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου όμως δεν είναι η μόνη όμορφη κοπέλα της οικογένειάς της. Εξίσου όμορφη είναι και η αδερφή της Όλγα.

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει: «Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες».

Xθες μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία μαζί της επιβεβαιώνοντας την σοκαριστική ομοιότητα με την αδερφή της.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις