Lifestyle

Χρύσα Παπά: Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε πάρει βραβείο για ερωτική σκηνή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την εμπειρία της ως καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο, τις γυμνές σκηνές αλλά και μια σκηνή στα Μυστικά της Εδέμ που πήρε βραβείο, μίλησε η Χρύσα Παπά στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μια ερωτική της σκηνή, στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, είχε βραβευτεί. Πάντως, η Χρύσα Παπά δεν έκρυψε ότι δεν προτιμάει να υπάρχουν γυμνά πλάνα ή έντονες ερωτικές σκηνές στις δουλειές που κάνει και γι’ αυτό φροντίζει να θέτει τα όριά της.

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί.

Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου.

Έχω κάνει παθιασμένες σκηνές! Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα Μυστικά της Εδέμ μια hard core ερωτική σκηνή και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και μας είχαν δώσει βραβείο.

Εγώ επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά», είπε σχετικά η Χρύσα Παπά.

  

Αναφερόμενη στην περίοδο που εργαζόταν ως καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο, είπε: «Δούλευα σε σχολείο επτά χρόνια. Το ξεκίνησα αυτό σε ένα ιδιωτικό σχολείο και τους έκανα θέατρο, δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτή την εμπειρία. Το ξεκίνησα γιατί αγαπούσα να βρίσκομαι με τα παιδιά.

Ήταν τόσο πολύ το feedback που έπαιρνα από τα παιδιά που μακάρι να έχω δώσει το 1/10. Με ρωτούσαν για τα σήριαλ τι θα γίνει παρακάτω και δεν τους έλεγα. Δεν τους έλεγα για να γίνει η δουλειά γιατί αν ξεκινούσαμε όλο αυτό με τα σήριαλ θα μέναμε εκεί».

  

«Οι ρόλοι του πολιτικού είναι “ρολάρες” όχι αστεία. Αν με έβαζαν να κάνω έναν πολιτικό, δεν θα το κατάφερνα. Όχι μόνο εγώ, ακόμη και ο καλύτερος ηθοποιός. Το spooky είναι ότι δεν πιστεύεις στα μάτια σου και στα αυτιά σου. Είμαι βέβαιη ότι η πολιτική είναι μέσα στο ψέμα. Περνάω διάφορες φάσεις με την πολιτική. Ή ασχολούμαι πάρα πολύ και διαβάζω, ψάχνω, προσπαθώ να σκέφτομαι ή έχω μια απόλυτη άρνηση. Νομίζω ότι τώρα είμαι σε φάση της άρνησης.

  

Είμαι βέβαιη ότι είναι ρόλοι όλοι αυτοί και λυπάμαι που λέω τη λέξη “ρόλοι” γιατί είναι κάτι ιερό. Θα έλεγα ανεντιμότητα γιατί οι ρόλοι είναι αληθινοί και έντιμοι. Ακόμη και ο χειρότερος ρόλος, ένας βιαστής ή δολοφόνος, κάνεις μια διαδρομή με αυτόν και αρχίζει και τελειώνει. Προφανώς και κάτι μιμείται. Πολλές φορές μου έχουν πει στο “τάδε καθημερινό όλα αυτά μαζί;”. Ενώ βλέπεις δελτία ειδήσεων και αναρωτιέσαι αν πρέπει να αυτοκτονήσεις τώρα ή μετά. Δεν βλέπεις καμία καλή είδηση», συνέχισε η Χρύσα Παπά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χάλι Μπέρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον 12χρονο γιο της μετά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος της από τον πρώην σύζυγό της
O πρώην σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία περιόρισαν τον χρόνο που μπορεί να περνά με τον γιο τους σε ημερήσιες επισκέψεις
Halle Berry
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 37
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7