Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Υπόθεση Λιγνάδη: Κούγιας και Βλάχος διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Δημήτρης Λιγνάδης

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τρίτη μήνυση που κατατέθηκε κατά του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη. Λίγο πριν είχε μιλήσει στην εκπομπή και ο δικηγόρος του 3ου μηνυτή Γιάννης Βλάχος, οποίος απάντησε και στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια “περί σκευωρίας”.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, o οποίος εκπροσωπεί τον τρίτο μηνυτή του ηθοποιού, απαντώντας στις δικές του επισημάνσεις ότι επιχειρείται μια σπίλωση των θυμάτων. “Είναι η πρώτη φορά που συναντώ μια υπόθεση χωρίς μάρτυρες. Μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία…” τόνισε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Βλάχος είχε πει μεταξύ άλλων: “Είναι απλό το θέμα, μην προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά και να πετάμε λάσπη από εδώ, να θολώνουμε το τοπίο από εκεί. Επιτέλους άνοιξαν στόματα. Η ίδια η κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν στόματα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο που έχει κακοποιηθεί. Διαδόθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Θεωρώ ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστειότητες. Εδώ υπάρχει μια έντονη κοινωνική ανάγκη να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που πολλοί υποστηρίζουν ότι σε πολλούς ήταν γνωστές”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις