Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζαφείρης Μελάς: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη»

Ζαφείρης Μελάς: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη»
NDP

«Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη αυτό το διάστημα, ήξερα τον γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ», είπε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.

Στο Κοκκινοχώρι Καββάλας βρέθηκε ο Ζαφείρης Μελάς για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο Βασίλη Καρρά.

Οι δύο τραγουδιστές υπήρξαν αδελφικοί φίλοι για πολλές δεκαετίες. Με παρόμοιες καλλιτεχνικές διαδρομές, οι δύο καλλιτέχνες κρατούσαν επί χρόνια φιλικές σχέσεις.

Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, ο Ζαφείρης Μελάς «λύγισε» στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για τον αγαπημένο του φίλο.

«Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη αυτό το διάστημα, ήξερα τον γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ, δεν ήθελα να τον κουράζω, σεβόμουν αυτό που είχε…», είπε ο Ζαφείρης Μελάς και έσκυψε το κεφάλι δακρυσμένος.

 

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν το πίστεψα ποτέ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πάω να αποχαιρετήσω τον Βασίλη», προσέθεσε ο αγαπητός τραγουδιστής.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο έντονη ώστε ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να ολοκληρώσουν τη σύνδεση για να αποφορτιστεί ο Ζαφείρης Μελάς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις