Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζαφείρης Μελάς: Φίλος από το Ισραήλ μου έστειλε εικόνες με μωρά μέσα σε κλουβιά

Ζαφείρης Μελάς: Φίλος από το Ισραήλ μου έστειλε εικόνες με μωρά μέσα σε κλουβιά
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ιδιαίτερη σχέση με το Ισραήλ έχει ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής ακύρωσε την επερχόμενη συναυλία του στη χώρα, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης μετά την επίθεση της Χαμάς.

«Συμπάσχω μαζί τους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πηγαίνω 5 φορές τον χρόνο στο Ισραήλ για συναυλίες. Έχω φίλους εκεί, έχω «οικογένεια». Τους έχω στην καρδιά μου, κάνουμε παρέα», τόνισε ο Ζαφείρης Μελάς μιλώντας στην εφημερίδα Secret.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι φίλοι του από το Ισραήλ, του έστειλαν σοκαριστικές εικόνες απ’ όσα συμβαίνουν στη χώρα. «Μιλάω μαζί τους συνέχεια. Πρόσφατα μίλησα με έναν καλό μου φίλο, Έλληνα, και ράγισε η ψυχή μου. Μου έστειλε εικόνες από παιδάκια, μωρά παιδιά, μέσα σε κλουβιά. Λύγισα εκεί», εξομολογήθηκε.

«Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές, ανησυχώ πολύ και φροντίζω να επικοινωνώ συχνά. Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους», τονίζει ο Ζαφείρης Μελάς, που ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο συναυλία του στο Ισραήλ.

«Δεν θα γίνει αυτή η συναυλία. Αν δεν ηρεμήσουν εντελώς τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να πάει εκεί», σημείωσε ο Ζαφείλης Μελάς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις