Ζέτα Δούκα: Με νέο μήνυμα δίνει τον ορισμό του αυτογκόλ

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Ζέτα Δούκα απαντάει στο σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου και δίνει τον ορισμό του αυτογκόλ.

Η Ζέτα Δούκα, μετά από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας τον ορισμό του αυτογκόλ.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται ως συνέχεια σε σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου περί «αυτογκόλ» με το οποίο ουσιαστικά «φωτογράφιζε» συνάδελφό του.

Η γνωστή ηθοποιός που ξεκίνησε πρώτη τη «χιονοστιβάδα» των αποκαλύψεων για βίαιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, σχολιάζει με νούμερα και υπονοούμενο στην ανάρτησή της: «Ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…».

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, ακολούθησαν η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά που κατήγγειλαν άλλο πρόσωπο του χώρου, ενώ αποκαλύψεις έγιναν και για γνωστό σκηνοθέτη από τρεις άντρες ηθοποιούς.

Η Ζέτα Δούκα δέχεται εκατοντάδες μηνύματα τις τελευταίες ώρες στο προφίλ της στο Instagram, και στην τελευταία της ανάρτηση ευχήθηκε ο Φεβρουάριος να φέρει την κάθαρση στο χώρο αυτό.

Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και ένα νέο story στο Instagram, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα:

1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ),

2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…», έγραψε η Ζέτα Δούκα και χρησιμοποίησε το hashtag #eimasteoloimazi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Γιώργος Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες: Αν τα ήξεραν υπάρχει συνενοχή, εγώ δεν ήξερα τίποτα

Γιώργος Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες: Αν τα ήξεραν υπάρχει συνενοχή, εγώ δεν ήξερα τίποτα

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ξεσπάει για τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος: Τα κακά παιδιά του θεάτρου να πάνε σπίτια τους. Στην ... Διαβάστε περισσότερα
Η Λάνα Ντελ Ρέι σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ

Η Λάνα Ντελ Ρέι σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ

Η Λάνα Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε για λίγο να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική, μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ... Διαβάστε περισσότερα