Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ζέτα Δούκα: Στην παραλία με μαύρο μπικίνι, χιλιάδες like στο Instagram 

Ζέτα Δούκα: Στην παραλία με μαύρο μπικίνι, χιλιάδες like στο Instagram 

Η Ζέτα Δούκα είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της εγχώριας showbiz.

Με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στα social media, η Ζέτα Δούκα αποδεικνύει ότι διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της με την καλή της φίλη Μαρία Ναυπλιώτου.

«Να ήταν καλοκαίρι όλη η ζωή μας…» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post που ανέβασε στο Instagram, ενώ σημειώνει ότι τις φωτογραφίες τις έχει τραβήξει η φίλη της, Μαρία Ναυπλιώτου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Οι δυο τους κάνουν συχνά εξορμήσεις και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί, ενώ ανεβάζουν και φωτογραφίες στα social media.

Να σημειωθεί ότι η Ζέτα Δούκα ασχολείται και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, ενώ δεν διστάζει να μιλάει και για την παιδική της ηλικία.

Σε μλία συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη. Η Ζέτα Δούκα είχε αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο η βία υπήρχε ως μέσο διαπαιδαγώγησης στα σχολεία καθώς και για το bullying που ασκούσαν τα παιδιά το ένα στο άλλο.

«Εγώ τουλάχιστον, στην ηλικία που είμαι, έζησα την βία από την πλευρά των καθηγητών στους μαθητές. Εγώ έχω φάει χαρακιές, έχω φάει καρπαζιές, έχω φάει ένα χαστούκι.

Τότε δηλαδή η «τιμωρία που διαπεδαγωγεί» ήταν πάρα πολύ στη ζωή μας.

Τι να έλεγα εγώ στον μπαμπά ή στην μαμά μου; Ότι με έδειρε ή με κορόιδεψε ο συμμαθητής μου;», ανέφερεε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις