Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια 03 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 03/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Είναι ευκαιρία σήμερα αγαπημένη μου, να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που τόσο καιρό έχεις την τάση να κουκουλώνεις. Είτε γιατί ασυνείδητα πετάς την ευθύνη από πάνω σου, είτε γιατί φοβάσαι τις προστριβές. Κάθε αλλαγή που προκύπτει στα εργασιακά μακροπρόθεσμα θα αποδειχτεί για καλό σου για αυτό προσπάθησε να προσαρμοστείς. Η σημερινή μέρα απελευθερώνει τον ερωτισμό σου και σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχει ανταπόκριση μη φοβάσαι να εκφραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα. Διαπραγματεύσου οικονομικές υποθέσεις, μιας και η μέρα φαίνεται να σε ευνοεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμη πλέον να πάρεις αποφάσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις ερωτικές σχέσεις σου, την ψυχαγωγία, την ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητά σου. Το μυαλό σου τρέχει με ιλιγγιώδης ρυθμούς και πλέον φαίνεται να έχεις συμφιλιωθεί με τις πραγματικές σου ανάγκες. Νέες λεπτομέρειες σε σχέση με τα εργασιακά σχέδιά σου θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις προβλήματα και να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στις επιδιώξεις σου. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα από τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σταθερότητα και ασφάλεια, για αυτό τόλμησε να τα διεκδικήσεις, ανοίγοντάς του πρώτα εσύ την καρδιά σου. Πολλά ευχάριστα προμηνύονται για εσένα αγαπητή μου φίλη που είσαι και νιώθεις μόνη συναισθηματικά, για αυτό πέτα τη θλίψη από πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γεγονότα και οι σημερινές εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις αποφάσεις σου και να πάρεις τα πάνω σου, μιας και αποδεικνύουν πως οι μέχρι τώρα ενέργειές σου ήταν σοφές. Κάποια εργασιακά θέματά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, για αυτό συγκράτησε τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό σου. Αφού σε έχει κουράσει η μονοτονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, απόψε επωφελήσου από την ερωτικότατη θέση της Σελήνης στο Σκορπιό και πάρε πρωτοβουλίες. Ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις εναγωνίως αγαπημένη μου και έχεις κουραστεί από τη μοναξιά σου, είναι προ των πυλών. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να σε πιέζει, γιατί τελικά δεν θέλεις να μάθεις τι θα πει μέτρο και οικονομία.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις