Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 04 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 04 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 04 Μαϊου 2019. Το Τρίγωνο Ερμή – Δία είναι μια θετική όψη για τους περισσότερους του ζωδιακού! Φρόντισε να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείς να κάνει εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να συντονιστείς, ώστε η επιτυχία να έρθει και με τη βοήθεια της τύχης. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τον πνευματικό σου ορίζοντα. Είναι όμως πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις στη ζωή σου. Ένας αγώνας επικράτησης στο χώρο εργασίας ή μια διαμάχη σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις εμπνεύσεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις με μεγαλύτερη άνεση και επιτυχία το έργο σου με τη θέση του Κρόνου στον 10ο οίκο να σε ευνοεί. Προσοχή όμως στην έξαρση του εγωισμού σου. Οι πιο ευνοϊκές και παραγωγικές ώρες της μέρας είναι οι απογευματινές και οι βραδινές, καθώς θα ανακαλύψεις κάποια στοιχεία που θα σου επιτρέψουν να συνθέσεις το παζλ που σε απασχολεί.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου σε ενδιαφέρει η αρμονία και η ηρεμία του χώρου που εργάζεσαι, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου. Το δεύτερο μισό της μέρας είναι ευνοϊκό για επαγγελματικές συζητήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να σε ευνοεί.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις