Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια 10 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 10/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλεύσου σήμερα τη διαίσθηση σου, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις πολυπόθητες αποφάσεις σου χωρίς όμως να λες πολλά. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να εκφράσεις την ανεξαρτησία σου όμως θα πρέπει να το κάνεις με ήπιους και χαμηλούς τόνους. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η σχέση με το σύντροφο σου χρειάζεται περισσότερη κατανόηση από πλευρά σου. Δώσε του τον απαιτούμενο χώρο και άκουσε τον με περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και εστίασε στις πράξεις των ενδιαφερόμενων.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλά θα κάνεις σήμερα να είσαι σε εγρήγορση, μιας και τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν γύρω σου και κρύβουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προσαρμόσου στις αλλαγές και τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά, χωρίς να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειες σου να σε καταβάλλουν. Εξέφρασε τα θέλω και τα συναισθήματα σου στο σύντροφο σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Αν θέλεις να αλλάξει και να βελτιωθεί κάτι στη σχέση σου, θα πρέπει να δουλέψεις γι’ αυτό. Μέσα απ’ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και το φιλικό σου περιβάλλον θα υποδεχτείς και το μεγάλο έρωτα, γι’ αυτό μην απομονώνεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επίλυση των προβλημάτων σου διευκολύνετε κατά το ήμισυ της ημέρας, καθώς δεν απογοητεύεσαι από συναισθηματικούς παράγοντες. Όσο κυλά η μέρα ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά, προκειμένου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, καθώς η ένταση δε λείπει από το χώρο. Το άγχος της καθημερινότητας μην το μεταδίδεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πραγματικά οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις