Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 11 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι φαινομενικές λεπτομέρειες όσο περνούν οι ώρες της μέρας χρειάζονται περισσότερη προσοχή και ανάλυση μιας και κρύβουν σημαντικά μυστικά και ανέλπιστες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προβλήματα συνεννόησης στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με χαμόγελο και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Δείξε φροντίδα και αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Έχει την ανάγκη σου και διστάζει να στο εκδηλώσει, τουλάχιστον με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες. Αναθεώρησε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε νέες γνωριμίες και μη χάνεις ιδανικές ευκαιρίες να μοιραστείς τα όνειρα και την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που έχουν έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι θετικές κινήσεις και οι ενέργειες που έχεις κάνει ήδη στα εργασιακά θα αποδώσουν καρπούς άμεσα γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων και αυξάνει την ανάγκη σου για στοργικότητα και χαλάρωση. Για αυτό αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου και να είσαι βέβαιη πως θα καλύψεις κάθε ανάγκη σου. Δείξε ενδιαφέρον και ασχολήσου με μια πρόσφατη γνωριμία που έχει να σου δώσει πολλά και αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια επιρροή Αφροδίτης – Δία υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προσέξεις τις πρακτικές λεπτομέρειες σήμερα πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Μπορεί να αισθανθείς ότι ο χρόνος, οι συνθήκες ή και οι εξελίξεις στα εργασιακά, δεν ταιριάζουν με την αισιοδοξία σου, όμως αυτό δεν σε κάνει να παραιτείσαι από τους στόχους σου. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα (πιθανόν άθελά σου) που τον πληγώνουν και διακινδυνεύουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου υπάρχει πολύ φλερτ αυτό το διάστημα. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μη δίνεις δικαιώματα που δεν σου αρμόζουν.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις