Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 12 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, μιας και η Πανσέληνος σήμερα επεκτείνει τα συναισθήματά σου γύρω απ’ τα επιχειρηματικά και οικονομικά θέματά σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις για πόρους, αρχεία, πληροφορίες ή και χρήματα. Μια σύγκρουση χρημάτων και εξουσίας πιθανά να υπάρξει στο μυαλό σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βοηθήσει στην προώθηση των ιδεών σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη βρες τους τρόπους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου, μιας και ο συναισθηματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε πλήρη άνθιση βρίσκονται σήμερα η παραγωγικότητα και η εξυπνάδα σου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό και τις ανάγκες σου. Το εξάγωνο Άρη – Δία ευνοεί εργασιακά θέματα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες, να κάνεις αλλαγές νιώθοντας πιο δραστήρια από ποτέ. Απόφυγε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις το κλίμα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα για καταστάσεις γιατί σύντομα θα απογοητευτείς με τη συνειδητοποίηση πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος σήμερα εμφανίζεται στο ηλιακό 12ο οίκο σου φέρνοντας στο φως τα θαμμένα συναισθήματα ή και πληροφορίες. Αν αγνοήσεις την ανάγκη σου για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής, ξεκούρασης και προβληματισμού σίγουρα θα επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Κάποια εργασιακά λάθη ή και παραβλέψεις σου καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Αυτά και φυσικά και τις συνέπειές τους. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση και απλά να περιμένεις. Έχεις ανοίξει ήδη πολύ τα χαρτιά και την ψυχή σου, εσύ που είσαι μόνη.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις