Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 12 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 12/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Τα συναισθήματα περιορισμού μπορεί να προκύπτουν μετά από ξαφνικές επιθυμίες και ξεχασμένες ανάγκες σου, που σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Η ενέργειά σου φαίνεται να βρίσκεται στα ύψη γι’ αυτό και ελάχιστα σε βλέπει το σπίτι και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Έχεις γεμίσει υποχρεώσεις τη μέρα σου, συμπεριλαμβανομένων και των εργασιακών. Στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου σύντροφο απόφυγε τες επιμελώς και μη χαλάς το Σαββατόβραδό σας για το τίποτα. Μη μείνεις απόψε στο σπίτι εσύ που είσαι μόνη. Η βραδιά σου επιφυλάξει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειές σου έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και σου στερούν την ενέργεια και το κέφι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να τα βάψεις όλα μαύρα. Συμβαίνουν πολλά ευχάριστα αυτήν την περίοδο στη ζωή σου που αν εστιάσεις τη σκέψη σου σε αυτά θα νιώσεις καλύτερα. Βγάζεις μια κτητική διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου που κάποιες φορές περνάς στα όρια της υπερβολής. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και τόλμησε να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να διακρίνεις τις αληθινές, ειλικρινείς επιθυμίες σου απ’ τις απλές ιδιοτροπίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό μπορεί να αισθάνεσαι ενοχλημένη από καταστάσεις που δεν σε εκπροσωπούν αρκετά ή που θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει. Σκέψου νέους τρόπους να νιώσεις ελεύθερη και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Ενόψει μιας έντονης Πανσελήνου είναι καλό να επεξεργαστείς το συναίσθημα πριν ενεργήσεις παρορμητικά. Φρόντισε να εξασφαλίσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου και μην παρασυρθείς σε δυσάρεστες αναφορές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους. Δεν είσαι η μόνη αδέσμευτη, γι’ αυτό βρες την ανάλογη συντροφιά και κοίτα να περάσεις όμορφα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις