Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 12 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα είσαι σε εξαιρετική θέση για να φροντίσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις, να τακτοποιήσεις τις τελευταίες λεπτομέρειες σε ένα σημαντικό έργο ή να σφραγίσεις μια συμφωνία. Μπορεί η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα να μη σε αφήνει να δεις πως εξελίσσονται τα επαγγελματικά σχέδια σου, όμως να ξέρεις πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις έστω και ελάχιστο χρόνο να αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφ σου. Έχεις εστιάσει όλο σου το ενδιαφέρον στις δικές σου υποθέσεις, με αποτέλεσμα να τον έχεις παραμελήσει. Εσύ που είσαι μόνη, προσπαθούν να σε προσεγγίσουν ενδιαφέροντα άτομα και δεν τους επιτρέπεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιρροή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ισχυρή κι έτσι μπορείς να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, γι’ αυτό μη μένεις άπραγη. Άνοιξε συνομιλίες, μοιράσου τα συναισθήματα σου και εστίασε το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου. Έχεις ανάγκη από πιο σταθερό έδαφος στα εργασιακά κι εσύ φαίνεται να κατακλύζεσαι από ανησυχία και αρνητικές σκέψεις. Με τη συνάντηση Ερμή – Αφροδίτης γίνεσαι πολύ πιο εκφραστική συναισθηματικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό ευνοεί τη σχέση σας. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς προσπαθούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους και να σε αποκαταστήσουν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα πιθανά να λάβεις τα νέα που περιμένεις ή να επικοινωνήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει χαρά. Τα κίνητρα και η επιθυμία σου για διάκριση στα εργασιακά αυξάνονται και μεγαλώνουν. Κάνε τις σωστές επιλογές και μην παρασύρεσαι απ’ τον ενθουσιασμό σου. Οι διαπραγματεύσεις με την οικογένεια και τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς και οι λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν είναι απόλυτα εφικτές. Εσύ που είσαι μόνη, εισέπραξε το ενδιαφέρον του ατόμου που σε διεκδικεί και μείνε σε αυτό. Μην κάνεις τίποτα περισσότερο εσύ. Ίσως χρειαστεί να δαπανήσεις απρογραμμάτιστα χρήματα για το σπίτι.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις