Site icon NewsIT

Ζώδια 13 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

13.04.2019 | 07:32
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου;  Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί σήμερα την επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές. Δεν πρέπει να απορρίψεις τις συμβουλές που θα λάβεις από τους αγαπημένους σου.

ΚΡΙΟΣ
Άλλα προγραμματίζεις για σήμερα στη δουλειά και άλλα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια. Προσοχή στις δαπάνες σου, γιατί έχεις ξεφύγει αρκετά! Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα. Αγαπάς την καθημερινότητά σου, αγαπάς τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου, εάν μοιράζεσαι τη ζωή με κάποιον άλλον όμως, θα πρέπει να ζητήσεις και τη δική του άποψη.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην βλέπεις εχθρούς παντού γύρω σου με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει. Πιστεύεις ότι συνάδελφοι σού έχουν βάλει τρικλοποδιές, η αίσθηση αυτή όμως οφείλεται περισσότερο στη φαντασία σου. Ένα προσωπικό πρόβλημα επανέρχεται στο προσκήνιο και σε αναστατώνει ή σε θλίβει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το λύσεις οριστικά για να πάψει να σε στοιχειώνει.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version