Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 14 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα αποτυχίας ή απογοήτευσης αν οι προσδοκίες σου για ένα έργο ή ένα άτομο είναι μη ρεαλιστικές. Επίσης θα μπορούσες να απογοητευτείς αν κάποιοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν κυρίως αν πρόκειται για άτομα που εμπιστεύεσαι και ποντάρεις συναισθηματικά. Είναι μια στιγμή που καλό θα ήταν να απέχεις από τις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σου, μιας και δεν μπορείς άλλωστε να είσαι τόσο παραγωγική όσο θα ήθελες. Προτίμησε να ξεκουραστείς λιγάκι και κυρίως να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Αν νιώθεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι τόσο κοντά σου, μάλλον φταίει η δική σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά το βράδυ σου. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο πρώτο μισό της μέρας οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι λιγάκι δύσκολες, κυρίως γιατί η διάθεσή σου αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η ηγέτιδά σου Αφροδίτη σε μια προκλητική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά σύννεφα στα οράματά σου και να παίξει με τη διάθεσή σου. Παρακολούθησε απλά τα γεγονότα που εξελίσσονται στα εργασιακά και απόφυγε να λάβεις θέση, να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αγωνίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σου και διώξε από το μυαλό σου περίπλοκες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο παροτρύνοντάς σε να δώσεις έμφαση στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Κατά το πρώτο μισό της μέρας έχεις μια τάση διαφυγής από άτομα που σου προκαλούν σύγχυση και σου δημιουργούν την αίσθηση ότι παίζουν με το πνεύμα και τη διάθεσή σου. Μια αβεβαιότητα με την επαγγελματική σου κατεύθυνση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις και την παραγωγικότητά σου. Το κλειδί για να αντιμετωπίσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν ευκολότερα είναι να ρίξεις λίγο τις προσδοκίες σου και να μην είσαι τόσο απαιτητική απ’ τον εαυτό σου. Η αντικειμενικότητα λείπει κι έτσι καλό θα ήταν να επέλεγες ανάλαφρα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε απόψε πράγματα που σε ευχαριστούν και μην καταπιέζεσαι προσπαθώντας να κάνεις τα χατίρια φίλων και συγγενών.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις