Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 15 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; H Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζει αρμονία, δύναμη και επιτυχία! Έχεις σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σου φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα πολυπόθητα σχέδιά σου.

ΚΡΙΟΣ
Μια σύγχυση φαίνεται να επικρατεί και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις με τη Σελήνη στην Παρθένο. Κάποιος συνάδελφος προσπάθησε να σε βλάψει πισώπλατα και το μαθαίνεις σήμερα. Ζήτησε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα που μπορείς να τα εμπιστευτείς. Απόφυγε να δώσεις έκταση στο γεγονός, ιδίως εάν δεν είχε επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή. Κάλυψε όμως τα νώτα σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σε απογειώνει στον επαγγελματικό τομέα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Μην επιτρέπεις όμως να διαταραχτούν οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα πρέπει να τους έχεις στη συνέχεια στο πλάι σου. Από συναισθηματικής άποψης, αν είσαι αδέσμευτη, δεν ξέρεις ακόμη προς τα πού να κινηθείς. Καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις