Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζώδια 15 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 15/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή Τρίτη είναι λίγο περίπλοκη μέρα για εσένα καθώς οι όψεις που δημιουργούνται σου δημιουργούν μια σύγχυση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Απόφυγε τις αλλαγές στα εργασιακά και προσαρμόσουν τουλάχιστον προς το παρόν στις υπάρχουσες συνθήκες. Προσπάθησε να χρωματίσεις λίγο την αποψινή βραδιά με το σύντροφό σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και φυσικά νέες κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καιρός για νέες ιδέες και οράματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις εταιρικές σου σχέσεις, τους φίλους και τους μελλοντικούς σου στόχους. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση, τη φαντασία, τις αντιλήψεις σου και τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου σε νέες εργασιακές προτάσεις και κέρδισε χρόνο προκειμένου να επεξεργαστείς κάθε λεπτομέρεια προτού δεσμευτείς. Μικρές ασήμαντες διαφωνίες μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου και μη δίνεις έκταση. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου είναι τα ισχυρά σου ατού, γι’ αυτό εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησέ τα σωστά και μην παραπονιέσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα προσθέτοντας φαντασία και σου δίνει τη δυνατότητα να εξετάζεις τις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου. Μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Μη δίνεις υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Είσαι ήδη αρκετά εκτεθειμένη απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου προσθέτοντάς της νέες, ευχάριστες δραστηριότητες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις