Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 17 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2019. Ο Ερμής σε τρίγωνο σήμερα με τον Κρόνο και παραδοσιακά διατηρούμε καλές σχέσεις με τους γύρω μας ενώ δεν αρνούμαστε εύκολα να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους ανθρώπους μας που τη χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξουμε ένα δικό μας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα μας θυμίσει κατά την εξέλιξή της ότι θα πρέπει να προνοήσουμε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι μια καλή ημέρα να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά μας και να ξεκινήσουμε να αποταμιεύουμε αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Το θετικό τρίγωνο στο ουράνιο στερέωμα υπόσχεται μελλοντικές απολαβές σε βάθος χρόνου! Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι εξαντλημένη, σήμερα Παρασκευή, από την έντονη και κοπιαστική εβδομάδα που έχεις πίσω σου και χρειάζεσαι ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεών σου. Η θετική όψη του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου ευνοεί νέες γνωριμίες! Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα τη μέρα σου, με άτομα που σε αγαπούν.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Και σήμερα τα επαγγελματικά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μέρας σου. Ίσως χρειαστεί να παλέψεις για τις επιλογές σου και να στηρίξεις το έργο σου. Ώθηση ωστόσο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξει σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Είναι πιθανόν επίσης να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου του τελευταίου διαστήματος.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις