Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια 18 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Μια υπόθεση ή και εξέλιξη σήμερα φαίνεται να διαταράσσει τα σχέδιά σου και να σε βγάζει εκτός προγράμματος. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως μην πτοείσαι. Ώθησε τα γνώριμα επαγγελματικά σχέδιά σου και απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, κυρίως αυτές για τις οποίες δεν είσαι απόλυτα προετοιμασμένη. Έχεις την κατανόηση του ερωτικού σου συντρόφου εξασφαλισμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίζεις με τα όριά του. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή να πλησιάσεις ένα καινούριο άτομο, κάν’ το τώρα, εσύ που είσαι μόνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τη μια οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν κι από την άλλη χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο. Βρες τη χρυσή τομή και λειτούργησε προγραμματισμένα. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο προκειμένου να επεξεργαστείς σωστά κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις, γι’ αυτό μη βιαστείς να δεσμευτείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να σε ισορροπήσει συναισθηματικά με τη δοτικότητα και τη φροντίδα του. Προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες εσύ που είσαι μόνη και μην κλείνεσαι ούτε λεπτό μέσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια συναισθηματική σύγχυση δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Η διάθεσή σου μεταλλάσεται διαρκώς. Από την άλλη νιώθεις απόλυτα έτοιμη να πάρεις ρίσκα στα εργασιακά και να περάσεις στην εφαρμογή των έξυπνων ιδεών σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σου και μη θεωρείς δεδομένη την αδυναμία που σου έχει. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Σε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν, έχεις κι εσύ τη δική σου ευθύνη.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις