Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 19 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 19/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η μετακίνηση της Σελήνης στο ηλιακό 4ο οίκο σου για μερικές μέρες σε παροτρύνει και σου δημιουργεί την ανάγκη ανασυγκρότησης. Αν εκφράσεις τους φόβους και τις όποιες ανησυχίες σου σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, σίγουρα θα βοηθηθείς στο να τις ξεπεράσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου στα εργασιακά και οργάνωσε τη στρατηγική σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να πάρεις τις προς όφελός σου αποφάσεις. Γίνεσαι πολύ υπερπροστατευτική απέναντι στο σύντροφό σου κι αυτό έχει δυο τινά. Πρώτον δεν είσαι η μαμά του -μην χάνεις το ρόλο σου- και δεύτερον, τον κουράζεις. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου δεν ήταν και ό,τι καλύτερο γι’ αυτό σταμάτα να το σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ: Διάφορες συνομιλίες και συζητήσεις σήμερα θα διαφωτίσουν κάποια θέματα που σε απασχολούν και θα σε οδηγήσουν σε πιο δραστικές και αποτελεσματικές αποφάσεις. Παρόλο που μερικές φορές αποφεύγεις να δεις και να αποδεχτείς την ουσία και παραμένεις στην επιφάνεια ενός προβλήματος, σήμερα έχεις τη διάθεση να τα ψάξεις λίγο περισσότερο. Ο σύντροφός σου το τελευταίο διάστημα έχει την αίσθηση ότι τον αγνοείς, γι’ αυτό άκουσέ τον και δημιούργησέ του το αίσθημα της ασφάλειας. Νέες γνωριμίες και πιθανά διαδικτυακές, θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σου δώσουν την αίσθηση πως η μοναξιά σου τελειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σήμερα αφήνει το δικό σου ζώδιο και περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς για μερικές μέρες ακόμη με τις πρακτικές ανάγκες σου. Σε βοηθά επίσης να αξιοποιήσεις την υπομονή σου και να κινείς με περισσότερη ψυχραιμία και διαύγεια τα σχέδιά σου. Μια αισθησιακή και άκρως ερωτική βραδιά έχεις μπροστά σου. Αξιοποίησέ τη κατάλληλα και φρόντισε να αναθερμάνεις την ερωτική ζωή με το σύντροφό σου. Επιπόλαια φλερτ και ευκαιριακές γνωριμίες σε έχουν κουράσει, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άτομα που τηρούν τις προϋποθέσεις για μια σταθερή σχέση.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις