Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 19 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Κάνε τις ανάλογες προετοιμασίες για τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, να προλάβεις μια προθεσμία ή να προχωρήσεις ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, τώρα που ο κυβερνήτης σου Άρης εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Οι πληροφορίες και οι παρατηρήσεις στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα σε ωφελήσουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αρχίσεις τα παράπονα. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου πιθανά να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα έντασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και άσε τον ενδιαφερόμενο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί σήμερα να κερδίσεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ή να κάνεις μια πρόοδο σε ένα έργο ή σχέδιό σου. Τις όποιες επαγγελματικές σου ανησυχίες φαίνεται να τις περνάς σε μια δεύτερη μοίρα. Είναι προτιμότερο σήμερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες καθημερινές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά μια ρομαντική χροιά κι αυτό κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να μην αντέχεις την έλλειψη μιας συντροφιάς κι έτσι καταφεύγεις σε φίλους και συγγενικά σου πρόσωπα. Αρκετά βοηθητικό το πλανητικό σκηνικό για να ασχοληθείς σοβαρά με πιθανά νομικά σου θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες είτε εργασιακές, γραφειοκρατικές, είτε και συναισθηματικές. Βρες τον τρόπο να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου σε σταθερά υψηλά επίπεδα και πάρε αποφάσεις, που μπορεί μέχρι εχθές να φοβόσουν. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Θέλοντας να τα προλάβεις όλα το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, να κάνεις λάθη και να αφήσεις τρύπες. Ασχολήσου με τον ερωτικό σύντροφό σου σοβαρά και μη θεωρείς το ενδιαφέρον του δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σου, γι’ αυτό μην το βγάζεις απ’ τις προτεραιότητές σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις